Inspirerende
Boeken

Boeken inspireren. Lezen neemt je mee op reis, geeft je inzichten, maakt je bewust en laat je groeien als mens.  

– Reading is dreaming with eyes wide open –

Op deze pagina deel ik een aantal boeken die mij hebben geholpen door de jaren heen. Ze maakten mij bewuster zowel privé als zakelijk. Ze hielpen me anders te gaan nadenken over dingen waar ik tegenaan liep, zette mij aan om seminars te volgen of om een coach te nemen die mij verder de richting op ging helpen die ik wilde.

De boekenlijst kan eindeloos zijn want er zijn ontzettend veel inspirerende boeken over persoonlijke ontwikkeling. Heb je een boekentip voor me? Stuur me een mailtje.

Ik heb ze hier op een rijtje gezet met de verwijzing naar bol.com en succesboeken.nl om het jullie makkelijk te maken. Je kunt natuurlijk kijken in 2e hands winkels (raad ik je ook zeker aan, doe ik zelf ook) maar heb je daar geen zin in of tijd voor..1 klik op de knop en je hebt je boek z.s.m. in huis.

Laat je inspireren. 

Ik wens je veel geluk en leesplezier!

Liefs, Brigitte

Energy Leadership
Bruce D Schneider

Een bedrijf staat aan de rand van de afgrond. Door energielevels te begrijpen en Energy Leadership toe te passen samen met een coach, weet de eigenaar zijn bedrijf weer op te laten bloeien in plaats van faillissement te moeten aanvragen.

Think & Grow Rich
Napoleon Hill

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. In dit boek van Napoleon Hill leer je wat je nodig hebt om succes te behalen in alles wat je doet. Grow Rich is een  klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een nieuwe aarde
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle geeft in dit boek een blauwdruk voor een op spirituele waarden gebaseerde samenleving. Hij laat ons zien hoe we collectief kunnen transformeren naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. 

De Vierde Dimensie
Hans Peter Roel

Leer toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen. Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar. Nadat hij in de schuden belandt, gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.