De Energy Mastermind week op Ibiza

Covid 19 & Ons Beleid

In deze ongebruikelijke tijd snappen wij dat je vragen hebt voordat je gaat boeken. Wat gebeurt er als er een nieuwe lockdown komt? Wat als het luchtruim opnieuw wordt gesloten? Wat als ik zelf ziek word net voor vertrek?

Omdat dit een onzekere tijd is voor ons allemaal willen we jou zoveel mogelijk tegemoet komen. Gelukkig werken wij op Ibiza samen met ontzettend fijne mensen. We hebben flexibele afspraken met hen gemaakt en hebben vrijwel overal de mogelijkheid te annuleren wanneer reizen onmogelijk of onverantwoord is. Dit betekent dat wij ons naar jou toe ook gemakkelijk flexibel op kunnen stellen.Dit zijn onze bijzondere Covid-19 annuleringsvoorwaarden voor oktober 2020: 
  • Volledige teruggave deelname kosten bij nieuwe lockdown, reisverbod of code oranje of hoger
 
Als we niet kunnen reizen of het niet verantwoord is om te reizen, krijg je jouw volledige deelname geld terug. Let op: Je boekt je vliegticket niet via ons. Wij zijn dan ook NIET verantwoordelijk voor restitutie van de kosten van je vliegticket. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij voor hun annuleringsvoorwaarden tijdens deze bijzondere tijd.

 
  • Volledige teruggave deelname kosten wanneer je binnen 14 dagen voor vertrek aantoonbaar symptomen van Covid19 vertoont / positief bent getest
 
We willen geen risico lopen. Als je symptomen vertoont of positief bent getest, blijf dan thuis. Zorg ervoor dat je jouw situatie aantoonbaar kan maken en we zullen jouw volledige deelname geld terugstorten. Wel vragen we je mee te zoeken naar een vervanger voor in jouw plaats. Let op: Je boekt je vliegticket niet via ons. Wij zijn dan ook NIET verantwoordelijk voor restitutie van de kosten van je vliegticket. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij voor hun annuleringsvoorwaarden tijdens deze bijzondere tijd.


In alle andere gevallen zijn onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van toepassing.