Over Bri

Mijn naam is Brigitte,
Bri voor de mensen die mij kennen

Na jaren op een manier te hebben geleefd waarin ik mijzelf had klein gehouden en weggecijferd, grenzen niet aangaf en voortdurend aan mijzelf twijfelde besloot ik in januari 2009 dat het anders moest. 

Ik nam de stap om echt voor mijzelf te kiezen en bewust op eigen benen te staan. Daardoor voelde ik mij krachtiger dan ooit. Ik besloot dat het genoeg was: ik wilde MEER in mijn leven. En ik wist ook dat ik daar NU iets mee moest. 

Ik nam voor het eerst ECHT verantwoordelijkheid voor mijn gedachten, emoties en acties enkreeg hierdoor meer rust in mijn hoofd en leven. Eindelijk besloot ik om mijzelf serieus te nemen. Met als resultaat: 

Binnen een half jaar had ik een eigen schoonheidssalon

Een plan dat ik had uitgesteld omdat ik heel lang dacht dat ik dat niet kon. De schoonheidssalon werd al snel een succes en 2 jaar later nam ik nog een andere praktijk over. Nu 10 jaar later loopt dat nog steeds goed.

Door de jaren heen zaten er duizenden vrouwen bij mij in de stoel. Vaak succesvol, met een carrière én een gezin.

Regelmatig lag zo’n vrouw uitgeblust en met vragen over haar leven bij mij in de stoel

Niet voldoende energie om alles te doen wat er van haar gevraagd werd, gestrest, met het gevoel altijd wel ergens tekort te schieten en twijfels over welke keuzes ze moest maken.

Steeds vaker voelde ik: hier mag ik iets mee. En hier WIL ik iets mee.

Get in Control!

Neem de controle terug over je leven met mijn gratis e-book.

Je e-mailadres is veilig bij mij. Zo nu en dan kan ik je inspirerende content sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

gold-arrow

Mijn weg naar iPEC Professional

Ik ben de best passende specialistische opleiding gaan volgen waarin een combinatie is gemaakt van persoonlijk leiderschap, emotional intelligence, NLP, psychologie en energiemanagement en toen wist ik, dit moet iedereen weten:

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer balans tussen je werk en privéleven krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer gaat werken en leven vanuit flow & intuïtie

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer invloed op je gedachten en emoties krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je betere relaties krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je jouw zelfsabotage de baas wordt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je makkelijker en sneller keuzes maakt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer focus krijgt en daarmee betere resultaten en meer geld

En die skills leren, daar help ik jou mee!

Inmiddels heb ik naast mijn beauty bedrijf dus ook mijn locatie-onafhankelijke coaching bedrijf, geef ik workshops en organiseer ik retreats op Ibiza.


Ik leer jou waar je energie lekt door (onbewuste) aannames, overtuigingen en interpretaties. Ook laat ik je zien waar ze jezelf tegenhoudt om vanuit een hoger energielevel te werken en te leven. Deze weerstand kost energie, tijd en dus geld.

Ik help mijn klanten sneller te shiften naar een hoger energielevel waardoor ze meer plezier krijgen in wat ze doen én waardoor ze zichzelf en de mensen om zich heen beter kunnen aansturen, motiveren en inspireren.

Daarnaast investeer ik in vastgoed om zo steeds meer locatie- en financieel onafhankelijk te worden.

Keer op keer zie ik bij mijn klanten dat je met de juiste gedachten je alles kunt bereiken wat je maar wilt. Mijn grote WHY is om mijn kennis door te geven aan zoveel mogelijk andere vrouwelijke professionals en onderneemsters, zodat zij ook vol vertrouwen aan zichzelf, hun bedrijf en (zakelijke) relaties gaan bouwen. Om zo een heerlijk leven voor zichzelf en hun geliefden creëren.