Forbes Magazine zet de ELI op nummer 3 van de 11 testen die elke leider zou moeten nemen

“De ELI Assessment houdt ons een unieke spiegel voor omtrent zelfbewustzijn en emotionele intelligentie. Twee essentiële eigenschappen van elke professional.”  


“The Energy Leadership Index (ELI) Assessment provides a unique lens on self-awareness and emotional intelligence, two key ingredients for any leader. Situational awareness of yourself and others is critical for a leader to respond appropriately to the people in their charge. Understanding where you are at any moment and how you respond to stress can make all the difference. ” – Larry Boyer, Success Rockets LLC

Wat is de Energy Leadership Index (ELI) Assessment?

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Een unieke to-the-point gedrags- en bewustzijnstest

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Het meet met welke energie jij in het leven staat

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Het laat je zien waarom je doet wat je doet" De Energy Leadership Index Assessment gaf me veel herkenning en meer bewustwording van mijn patronen. Die herkenning is fijn omdat het helpt te voelen: Oh, het is normaal dat ik hiermee worstel. Ik hoef het mezelf niet kwalijk te nemen. En het opent een ruimte: Hee, het kan ook anders."

” De Energy Leadership Index Assessment gaf me veel herkenning en meer bewustwording van mijn patronen. Die herkenning is fijn omdat het helpt te voelen: Oh, het is normaal dat ik hiermee worstel. Ik hoef het mezelf niet kwalijk te nemen. En het opent een ruimte: Hee, het kan ook anders. “

De ELI Assessment in mijn coaching

De ELI assessment geeft geweldige inzichten. Het laat zien hoe jij in het leven staat, wat je unieke kwaliteiten zijn en hoe je energie je dagelijkse leven beïnvloed. 

Het eerste coachingsmoment van jouw traject duurt anderhalf uur en staat in het teken van de ELI Assessment en het bespreken van de resultaten. Je krijgt hem ruim van te voren digitaal toegestuurd waarna je hem thuis in gaat vullen. Zowel jij als ik krijgen je resultaten toegestuurd (Let op: De vragen zijn in het Engels).

De inzichten uit de ELI vormen de basis van jouw coachingstraject. De ELI assessment laat je zien:

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Wanneer en waarom je in een lage energie zit

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Vanuit welk energielevel jij op situaties reageert

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Waar de kansen liggen om je leven ontspannender te maken

Wat kan de ELI Assessment jou persoonlijk laten zien?
Hoe kan het helpen in jouw coachingstraject?

bri bellen strandtent

Meer over de ELI Assessment

‘Energy Leadership’ gaat over een specifieke en unieke vorm van leiderschap.

De ELI onderscheidt 7 verschillende energie levels. Als individu kijken we door filters die gecreëerd zijn door ervaringen uit ons verleden. Bepaalde triggers en omstandigheden brengen ons in lage energie levels. We schieten bijvoorbeeld in de stress, in de ‘dat kan ik niet’ modus of onbewust in de slachtoffer rol. Deze lage energie levels zijn destructief en houden ons tegen. 

Door de beginselen van Energy Leadership te leren en ze vervolgens toe te passen in je leven wordt het makkelijker om je energie te verschuiven naar de hogere levels. Ook laat het je heel duidelijk jouw triggers zien die je naar de lagere levels brengen. Kortom: Je wordt je bewust en krijgt een keuze. Je krijgt leiding over de manier waarop jij in het leven staat.  

 

Je wordt meer doelgericht, ervaart minder stress, alles kost je minder moeite en je trekt positieve en krachtige mensen aan. Het bijzondere is dat jouw hogere frequentie een inspirerend en motiverend effect heeft op je omgeving; er wordt een rimpeleffect in werking gezet. 

Het ‘Energy Leadership Index Assessment’ geeft je inzicht in de manier waarop jij op verschillende vlakken in het leven staat. Het meet jouw leiderschapskwaliteiten om positieve, productieve en duurzame actie te ondernemen. Het laat ook zien hoe betrokken je bent bij verschillende taken op het werk en thuis, alsmede wat jouw rol is. Tot slot meet het jouw potentiële leiderschapskwaliteiten, jouw bewustzijn over wie je bent en waar het leven over gaat. Verschillende onderzoeken laten zien dat hogere niveaus van bewustzijn samengaan met meer succes in het leven, waaronder financieel succes, succes in relaties, persoonlijke ontwikkeling, prestaties en nog veel meer.