Wat heb jij NU nodig? Geef jezelf een boost. Let's do it!

De Energy Powerboost Sessies zijn bedoelt om je weer AAN te zetten. Wat heb je NU nodig om vooruit te komen? Een kort, kick in the butt traject van 4 sessies van 60 minuten waarin ik je help met datgene wat je NU aan wilt pakken.

Wil je kort en krachtig gecoacht worden op iets wat je tegenhoudt? Een plan, een droom een doel waar je al een tijdje tegen aanhikt en waar je maar niet mee verder komt? Dan zijn de Energy Powerboost sessies echt iets voor jou.

Heb je ergens al een idee wat je tegenhoudt? Ik hoor het graag van je en heb ontzettend veel zin om samen met jou te kijken wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Dot-PNG-Free-Download

Dat kan een plan zijn dat al een tijdje in de kast ligt en waar je echt mee wilt starten

Dot-PNG-Free-Download

Of hou je jezelf als ondernemer tegen zichtbaar te zijn op social media en zoek je inspiratie

Dot-PNG-Free-Download

Wil je over een nieuw plan brainstormen en sparren, wat zijn de juiste stappen, waar moet ik beginnen?

Een klant van mij zei na een coachtraject: ‘Je hebt me geholpen door de gesprekken waarin je dan eindigde met ‘en wat ga dan nu voor stappen zetten?’ Minder blah, blah, geen excuses mee maar concrete actie. Blij dat ik je heb leren kennen, ik blijf je volgen je hebt me geïnspireerd.’ 

Zij maakte zulke grote stappen, waanzinnig om te zien. Vooral door helderheid te krijgen waar ze tegen aanliep, waar ze bang voor was en het dan alsnog aan te gaan.

Superstoer EN waar het vooral om gaat:  Ze werd er zo ontzettend blij van. Het sterkte haar in haar eigen vermogen om dingen te veranderen en te krijgen wat ze wilde. Op een ontspannen en inspirerende manier. Haar omgeving veranderde daardoor ook met haar mee. Te gek toch?

Ik heb 1 tip voor je:

Wat ons vaak tegenhoudt te doen wat we willen is de angst ‘wat zouden anderen wel niet van me denken?’. Je wilt niemand voor het hoofd stoten, je wilt het goed doen, je wilt niet alle aandacht op je vestigen.

Soms is zelfs tijd opeisen om aan jouw plan of droom te werken net een drempel te ver.

Allemaal aannames die ons kunnen  tegenhouden het over onze plannen te hebben of zelfs te beginnen.

Vraag jezelf eens af. Is het waar?

Jouw investering

Ik help je in deze 4 sessies deze vraag te beantwoorden en vervolgens stappen te zetten die je dichterbij je doel brengen.

Jouw investering: 4 sessies van een uur, inclusief gerichte opdrachten en oefeningen: € 397,- ex BTW.

Ready for change? Yeah, let’s do it!