Gratis Meditatie Muziek

Verhoog je inzicht, vergroot je intuïtie en trek positiviteit aan met deze heerlijke meditatie muziek.

Dat muziek een invloed heeft op onze gemoedstoestand weten we al lang. Maar wist je dat dit ook meetbaar is?

Het Herseninstituut verdeelt hersengolven onder in 5 categorieën gebaseerd op het aantal HZ: Alpha, Beta, Gamma, Delta & Theta. Iedere categorie heeft invloed op onze staat van zijn.

Uniek en speciaal voor ons gecomponeerd:
20 minuten muziek op 528 HZ

Muziek heeft de kracht om specifieke hersengolven op te wekken. Deze meditatie muziek is gecomponeerd op 528 HZ, de ‘miracle & love’ frequentie. Het wordt wel gezegd dat deze frequentie inzichten geeft, je intuïtie vergroot en je dicht bij je innerlijke kracht brengt.

Daarnaast beïnvloed muziek ook water. En aangezien ons lichaam voor het grootste deel uit water bestaat, beïnvloedt het ons niet alleen onze hersenen maar ook de rest van ons lichaam.

Ontvang als mp3

Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt de muziek gratis in je inbox! Je kan het gemakkelijk downloaden als mp3.

Zit ik ergens aan vast?

Het is écht helemaal vrijblijvend. Ik kan je wel af en toe een leuke coaching tip of een mooi aanbod sturen. Je kan je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Je e-mailadres is veilig bij mij. Zo nu en dan kan ik je inspirerende content sturen. Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven.