Over Bri

Mijn naam is Brigitte,
Bri voor de mensen die mij kennen

Na jaren op een manier te hebben geleefd waarin ik mijzelf had klein gehouden en weggecijferd, grenzen niet aangaf en voortdurend aan mijzelf twijfelde besloot ik in januari 2009 dat het anders moest. 

Ik nam de stap om echt voor mijzelf te kiezen en bewust op eigen benen te staan. Daardoor voelde ik mij krachtiger dan ooit. Ik besloot dat het genoeg was: ik wilde MEER in mijn leven. En ik wist ook dat ik daar NU iets mee moest.

Ik nam voor het eerst ECHT verantwoordelijkheid voor mijn gedachten, emoties en acties enkreeg hierdoor meer rust in mijn hoofd en leven. Eindelijk besloot ik om mijzelf serieus te nemen. Met als resultaat:

Binnen een half jaar had ik een eigen schoonheidssalon

Een plan dat ik had uitgesteld omdat ik heel lang dacht dat ik dat niet kon. De schoonheidssalon werd al snel een succes en 2 jaar later nam ik de ontharingspraktijk over waar ik in loondienst werkte. Nu 10 jaar later loopt dat nog steeds goed.

Door de jaren heen zaten er duizenden vrouwen bij mij in de stoel.

En tijdens die bezoeken kwam vaak ter sprake wat er speelde in hun leven.

Ze hadden niet voldoende energie om alles te doen wat er van ze gevraagd werd, ze waren gestrest, hadden het gevoel altijd wel ergens tekort te schieten en twijfels over welke keuzes ze moest maken.

Door onze gesprekken gebeurde er soms iets bij die vrouwen.

Ze gingen aan de slag. En als ze dan terugkwamen na een paar weken was er vaak toch iets positief veranderd.

En dit gaf mij altijd een enorm goed gevoel. En zoals anderen mij altijd hebben geholpen in mijn keuzes maken, droeg ik blijkbaar onbewust daar toe bij bij mijn klanten.

Toen ik zelf in 2015 op een kantelpunt stond en ‘het’ anders wilde, ben ik op aanraden van een vriendin naar een retreat gegaan op Ibiza. Toen ik de vraag van organisator Lucien Lecarme kreeg ‘Wat wil je?’ dacht ik eerst…durf ik dit hardop te zeggen? Ik zei: ‘Ik wil doen wat jij doet. Vrouwen meenemen naar dit eiland ter inspiratie en om in alle rust eens na te denken en te praten over wat ze bezighoudt en wat ze echt willen’.

Zijn antwoord was, waarom doe je dat dan niet?  En so I did. Briezretreat werd een feit.

Ik nodigde mijn klanten uit om mee te gaan naar Ibiza en het werd een succes. Hoewel geen ervaring met groepen of het organiseren van retreats deed ik het gewoon. Ik leerde door het te doen. Inmiddels heb ik 5 groepen mee mogen nemen en iedere keer weer zijn het bijzondere en waardevolle weken.

Tijdens de retreats merkte ik dat ik graag meer coaching skills zou willen hebben om op die manier nog meer waarde te kunnen bieden en mijn gasten meer tools te kunnen aanrijken.

Mijn weg naar iPEC Professional

Dat heeft me doen besluiten om de best passende specialistische opleiding gaan volgen waarin een combinatie is gemaakt van persoonlijk leiderschap, emotional intelligence, NLP, psychologie en energiemanagement. Dit heeft mijn leven enorm verrijkt, kwartjes gingen vallen en toen wist ik, dit moet iedereen weten:

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer balans tussen je werk en privéleven krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer gaat werken en leven vanuit flow & intuïtie

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer invloed op je gedachten en emoties krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je betere relaties krijgt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je jouw zelfsabotage de baas wordt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je makkelijker en sneller keuzes maakt

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Hoe je meer focus krijgt en daarmee betere resultaten en meer geld

En die skills leren, daar help ik jou graag mee!

Inmiddels heb ik naast mijn beauty bedrijf dus ook mijn locatie-onafhankelijke coaching bedrijf, geef ik workshops en heb ik de ontspanningsretreats op Ibiza nu uitgebreid met energy mastermind weken speciaal voor vrouwelijke ondernemers.

Hoe jij kunt gaan doen wat je wilt is een traject aangaan waarin ik je leer hoe (onbewuste) aannames, overtuigingen en interpretaties zorgt voor lage energie. Lage energie zorgt voor een tunnelvisie waarin je geen mogelijkheden ziet. En dat is zonde.

Ik laat je zien waar je jezelf tegenhoudt om vanuit een hoger energielevel te werken en te leven. Deze weerstand kost energie, tijd en brengt je niet dichterbij je doel.

Ik help mijn klanten sneller te shiften naar een hoger energielevel waardoor ze meer plezier krijgen in wat ze doen én waardoor ze zichzelf en de mensen om zich heen beter kunnen aansturen, motiveren en inspireren.


“Bri als energycoach is een echte aanrader. Als geen ander weet ze de juiste vragen te stellen, waardoor je helder inzicht krijgt in eigen gewoontes, patronen en manier van handelen. Die hebben namelijk altijd invloed op het energieniveau waarin je zit en waar vanuit je handelt.

Wat ik zo knap vind is dat Bri mij met behulp van praktische tips & tools niet alleen inzicht heeft gegeven, maar me ook leert hoe ik het kan veranderen. Met andere woorden hoe zet ik de juiste energylevels in bij mijn business activiteiten.

Het doen van het ELI was dan ook een eye-opener. Bedankt voor jouw waardevolle tips & adviezen Bri!”
Rianne Toussaint
Eigenaar IbizaDances

Iedere keer weer zie ik bij mijn klanten dat je met de juiste gedachten alles kunt bereiken wat je maar wilt. Mijn grote WHY is om mijn kennis en ervaringen door te geven aan zoveel mogelijk vrouwen, zodat zij ook vol vertrouwen aan zichzelf, hun baan, bedrijf en (zakelijke) relaties en droom gaan bouwen. Om zo een heerlijk leven voor zichzelf en hun geliefden te creëren.

Stap in je leiderschap en boek een vrijblijvend
kennismakingsgesprek

bronze_brush_stroke (6)