Walk & Talk
met Brigitte

Walk & Talk
met Brigitte

Wat is de Walk & Talk?

Kom met mij Walken & Talken. Een coaching sessie in de frisse natuur. Laat de omgeving je inspireren en laat nieuwe  inzichten binnenstromen. Lekker in het buiten, vrij, open en ongedwongen. 

Wat doet het met je?

We onderschatten vaak de invloed van de natuur en beweging op onze gemoedstoestand. 

Wandelen tijdens het coachen kan magisch zijn. De frisse lucht geeft helderheid, de natuur laat belemmeringen van je afglijden en beweging zorgt ervoor dat alles in je lichaam begint te stromen. 

Het zij aan zij lopen stimuleert om heel open en vrij te praten over wat jou bezighoudt. Door tijdens het wandelen te praten over jouw dromen en doelen komt vaak het onderbewustzijn naar boven, je gaat dingen in een groter perspectief zien.

gold-arrow

Ik heb bij veel vrouwen tijdens het wandelen een ‘Eureka!’ momentje zien komen, ‘

Ja dit is het! Dit is wat ik ergens al in mijn hoofd had. Dit is wat ik echt wil!’

Jouw investering

Losse sessie

1,5 uur € 125,- excl. BTW voor ondernemers (incl. BTW voor particulieren)

Wandel traject

Ik help je in deze 4 sessies deze vraag te beantwoorden en vervolgens stappen te zetten die je dichterbij je doel brengen.

Jouw investering: 4 sessies van een uur, inclusief gerichte opdrachten en oefeningen: € 397,- ex BTW voor ondernemers (incl voor particulieren)

Ready for change? Yeah, let’s do it!


"Tijdens mijn wandeling over het strand met Brigitte ervaar ik weer hoe belangrijk het is om goede gesprekken te voeren en vragen te krijgen die aanzetten tot zelfreflectie.

Niet alleen nodigt Brigitte je uit tot een gesprek met haar maar ze laat je ook het kritische gesprek onderzoeken wat je vaak met jezelf hebt. Het innerlijke dialoog die ik constant met mijzelf voer, wordt gevoerd met Brigitte en hieruit komen weer andere inzichten. In deze turbulente en digitale wereld is persoonlijk contact, aandacht en natuur iets waar we allemaal behoefte aan hebben zonder dit soms te beseffen."

Bianca Tiegelaar
Oprichter Bieklien​

"Tijdens mijn wandeling over het strand met Brigitte ervaar ik weer hoe belangrijk het is om goede gesprekken te voeren en vragen te krijgen die aanzetten tot zelfreflectie. Niet alleen nodigt Brigitte je uit tot een gesprek met haar maar ze laat je ook het kritische gesprek onderzoeken wat je vaak met jezelf hebt.

Het innerlijke dialoog die ik constant met mijzelf voer, wordt gevoerd met Brigitte en hieruit komen weer andere inzichten. In deze turbulente en digitale wereld is persoonlijk contact, aandacht en natuur iets waar we allemaal behoefte aan hebben zonder dit soms te beseffen."
Bianca Tiegelaar
Oprichter Bieklien

We gaan wandelen door de duinen en over het strand tussen Scheveningen en Kijkduin (Den Haag), afsluitend met een kopje thee.

Zet samen met mij letterlijk stappen naar je nieuwe leven.

Meer weten en een walk & talk sessie boeken?