Wierook

Wierook zuivert je geest. Het verlicht, ontspant en brengt je even helemaal in het nu, de plek waarvanuit je de meest heldere keuzes maakt. Het neutraliseert en maakt plek voor positieve gevoelens.

Om je frequentie/energie hoog te houden, jezelf rust te geven in je hoofd en om patronen te doorbreken kan mediteren een goede manier zijn. Ik hoor je denken.. dat is niks voor mij, moet ik dan een uur in lotushouding stil zitten iedere dag? Ik ben niet zo’n zweverig type. Ik kan je geruststellen. Mediteren is niet zweverig, je hoeft geen uren stil te zijn en de lotushouding is geen vereiste.

Als je merkt dat je onrustig bent, te veel piekert of niet weet wat je moet doen, kan 5 minuten mediteren al helpen. En dan hoef je niet nergens aan te denken, je laat gewoon gedachten voorbij komen, daar kun je naar kijken, maar je hoeft er niets mee op dat moment. Door de stilte komen soms inzichten die je anders door de drukte niet zou krijgen. Mooi toch?

Als je stilte lastig vindt kunnen geleide meditaties of mooie muziek helpen.

Zelf mediteer ik met de meditationmoments app van Michael Pilarczyk. Daar kun je van 3 minuten tot een uur mee gaan zitten. Dit is de Link.

Om je meditatie nog intenser te maken kun je het ondersteunen met de 100% organic wierook van RAJ SAT PREM. Deze wierook is samengesteld uit de meest hoogwaardige harsen, kruiden gommen en oliën en is handmatig gerold door monniken met een bepaalde intentie. Elke wierook heeft een andere samenstelling en deze recepten worden zorgvuldig bereid volgens de richtlijnen in de oude geschriften.

De geuren zijn zacht en heel bijzonder. Het doet echt iets met je.

Vraag jezelf af waar je hulp bij nodig hebt, zoek de betekenis op van de wierook en brand dat tijdens je meditatie.

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan focus tijdens een zakelijk project of studie. Gebruik dan de GANESH PREMA.

Brengt doorstroming in zakelijke projecten, laat de druk van buitenaf minderen, helpt bij studie en gezondheidsproblemen door stress. De meditatie en de geur zorgt ervoor dat je dichterbij jezelf komt en inzichten krijgt die je nodig hebt voor waar je mee bezig bent.

TULISHI helpt je door moeilijke perioden heen. Laat tranen doorkomen wanneer nodig. Geeft berusting, troost en stabiliteit. Zet mooie muziek op, ga rustig zitten en laat komen wat komt. Ontlaad en ontspan. Daarna voel je dat je weer door kunt.

Of gebruik NAAG CHAMPA dat inzichten geeft en helderziende waarnemingen bevorderd (je intuïtie) het weert negativiteit af en dat geeft een hogere energie. .

Download hier een PDF met alle wierook en hun betekenis. Wil je ze bestellen geef het dan even door via info@brigittestadhouders.nl. Ik kan de wierook opsturen of je kunt ze ophalen op de praktijk in Den Haag (Albert Schweitzerlaan 253).

Prijs: € 3,75 per stuk

3 stuks € 10,50

Er passen 6 pakjes in een envelop. Verzendkosten € 4,00