Visionboard Workshops

72259445_377832679786360_6867770435652550656_o-1

Visionboard Workshops

Waar en wanneer

gold-arrow

Zaterdag 12 juni 2021

gold-arrow

Tijd: Van 12.00 tot 17.00 uur

gold-arrow

Locatie: Albert Schweitzerlaan 253, den Haag

gold-arrow

Prijs: € 59,- inclusief koffie, thee, Bio lekkers & lunch

Heb je dromen of doelen maar krijg je ze niet helder in beeld? Of heb je ze helder maar krijg je ze niet voor elkaar?

Een visionboard geeft je inzicht in wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe wilt werken. Door iedere dag plaatjes te zien van de dingen die jij mooi en belangrijk vindt, gaat je onbewuste ervoor zorgen dat dat is wat je krijgt.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een korte visualisatie/meditatie om je open te stellen voor je intuïtie. Aan de hand van coaching tools leg ik je uit wat je kan weerhouden je dromen/doelen te bereiken. Ik vertel je ook mijn eigen verhaal om je te laten zien wat een Visionboard je kan brengen en hoe de ‘law of attraction’ werkt. 

Dan gaan we aan de slag: Je gaat je eigen visionboard maken! We sluiten af met het bespreken van je board. Wat vertelt het jou?

Deze workshop geeft helderheid, richting aan je leven en is daarmee een supercadeautje aan jezelf.

toppng.com-checkmark-gold-check-mark-383x363

Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@brigittestadhouders.nl


"De visionboard workshop ' Visualize your future' is fun en inspirerend! Brigitte helpt je met het vormgeven van een eigen visionboard, waarop je dromen en wensen zichtbaar worden.

Met een geleide meditatie en door het stellen van prikkelende vragen weet ze je los te maken van de gedachte " dit kan (ik) helemaal niet" en helpt ze je om groots en uitdagend te denken. Dit alles in een prettige, sfeervolle omgeving. Na de workshop heb je een eigen visionboard waarmee je verder kan om je doelen te bereiken."
Delia, den Haag